Icelotto Review

Icelotto is een online loterijen-koerierdienst, eigendom van en wordt beheerd door Y & M Hans Management Ltd., Cyprus. Als koerierdienst koopt Icelotto officiële loten van officiële loterijwinkeliers namens hun onlineklanten. Icelotto stuurt een gescande kopie van elk ticket naar het account van de klant als bewijs van eigendom. Een gelijkwaardige loterij is de vriendenloterij in Nederland.

Makkelijk Te Registreren

Het registratieproces voor icelotto is ongelooflijk eenvoudig. Klik eenvoudig op de knop Aanmelden boven aan de startpagina en geef een e-mailadres, wachtwoord en telefoonnummer op. U kunt betalingsgegevens en accountvoorkeuren later toevoegen in Mijn account. Icelotto is beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Russisch, Duits en Nederlands.

Hoe Kunt U Betalen?

Zodra u zich registreert, kunt u beginnen met spelen. Icelotto accepteert momenteel betalingen via Visa, Mastercard, Skirll, iDeal en bankoverschrijvingen. Er is een minimale storting van € 5 vereist om met alle andere opties dan bankoverschrijvingen te spelende vereiste storting voor een bankoverschrijving varieert afhankelijk van uw persoonlijke bankvereisten.

Om geld op te nemen van uw icelotto-account, kunt u Visa, Mastercard, Skrill of een bankoverschrijving gebruiken. Het minimumbedrag voor opname is € 5 voor alle opties naast de bankoverschrijving, die een minimum van € 50 heeft.

Fondsen

Fondsen kunnen alleen worden opgenomen in US Dollars of Euro’s. Icelotto kan het geld desgewenst converteren naar andere valuta, maar er kunnen kosten in rekening worden gebracht door de omwisseling. Icelotto berekent geen commissie op de winst.

Software En Site Informatie

Net als de andere loterij-koeriersdiensten is icelotto gemakkelijk te gebruiken en heeft het een strak ontwerp. Het kopen van tickets, het verzamelen van resultaten, loterijinformatie en klantenondersteuning vindt u eenvoudig bovenaan de homepagina, terwijl andere bedrijfsinformatie, zoals bankzaken en algemene voorwaarden, onderaan te vinden is.

 Het zou veel beter zijn als de icelotto-blog en de pagina met veelgestelde vragen prominenter werden weergegeven.

Ticket Kopen Erg Gemakkelijk

Een ticket kopen is heel eenvoudig. Elke loterij aangeboden op icelotto heeft zijn eigen spelpagina met relevante informatie en een vergelijkingsgrafiek met één andere game. Selecteer het spel dat u wilt en vul uw gewenste nummers in of ontvang een Quick Pick en check out.

Zodra het ticket fysiek is gekocht door een van de lokale vertegenwoordigers van icelotto, ontvangt de klant een gescande kopie op zijn account.