Twee Manieren Waardoor De Overheid Kan Helpen Met De Keus Van Een Uitvaartverzekering

Hieronder staan twee punten die duidelijk weergeven wat de overheid er aan zou kunnen doen, om de uitvaartverzekeringen markt leuker te maken voor de consument. Zo kun je op www.uitvaartpolis-online.com alles makkelijk vergelijken met elkaar. Meer te weten komen.

1. Stimuleer De Introductie Van Afgetopte Verzekeringsproducten

Uit het onderzoek van ASIC bleek dat consumenten zich algemeen bewust zijn van begrafenisproducten, maar meestal kiezen voor het eerste beleid waar ze een offerte voor zoeken zonder te zoeken naar het product dat het beste bij hun behoeften past.

Wat Is Hier Nou Het Gevolg Van?

Terwijl sommige producten vereisen dat geen verdere premies voorbij het verzekerde bedrag worden betaald, of na een bepaalde leeftijd een nominaal bedrag (of nul) worden, kunnen anderen ertoe leiden dat een consument totale premies betaalt die veel hoger zijn dan het bedrag waarvoor hij verzekerd is.

Beperkte verzekeringsproducten zorgen ervoor dat consumenten niet meer betalen dan ze recht op een claim hebben en dat ze beter te onderscheiden zijn van andere verzekeringspolissen waarmee consumenten veel grotere bedragen kunnen uitgeven dan waarvoor ze verzekerd zijn.

2. Publiceer Up-To-Date Informatie Over Begrafeniskosten

De openbare begeleiding van de Australische Begrafenisdirecteurenvereniging (AFDA) over de kosten van begrafenissen is slecht. Op de website staat: ‘het antwoord zou bijna onbegrensd kunnen zijn’.

De AFDA Kan Je Helpen

Ondanks dit wordt AFDA geciteerd in andere publicaties die de geschatte kosten aangeven. AFDA is daarom goed geplaatst om consumenten te helpen proberen te begrijpen wat de kosten zijn bij het plannen van het evenement.

Wat We Echt Zouden Willen Hebben

We zouden graag zien dat AFDA de informatie gebruikt die door haar leden wordt verstrekt om consumenten te helpen begrijpen welke kosten een begrafenis kan veroorzaken om hen in staat te stellen te bepalen hoeveel ze moeten reserveren voor hun begrafenis en hoe ze ervoor kunnen kiezen om te betalen voor het.