Waar Kun Je Het Beste Over Praten Tijdens Het Speeddaten?

Een goed gesprek is een kunst, die sommige mensen jarenlang doorbrengen met leren en oefenen. In een speeddating heb je slechts vier minuten om een ​​leuk en leuk gesprek te voeren en een goede indruk te maken. Je kunt ook online een site zoals ematching vinden om een single te vinden.

Dat is precies wat de focus van een speeddatesessie zou moeten zijn. Natuurlijk wil je erachter komen of je een lange tijd bij de persoon zou kunnen zijn, maar het is het beste om de ‘grote vraag’ over de ex’s of kinderen te houden voor de date. Het enige wat je echt probeert te achterhalen op de snelheidsdatum is of jullie twee iets gemeen hebben en of je een gesprek kunt voeren dat langer dan vier minuten duurt.

Waar Zou Je Tijdens Een Speeddate Niet Over Moeten Beginnen

Een algemene regel is ook om te voorkomen dat er wordt gepraat over controversiële onderwerpen zoals politiek of religie. Er is gewoon niet genoeg tijd voor speeddaten om een ​​debat over dergelijke onderwerpen te hebben en je wilt niet meteen iets bederven.

Probeer in plaats daarvan te praten over actuele gebeurtenissen; dat kan veel meer onthullen over de persoon dan vragen over een favoriete film of kleur. Vergeet niet dat je aan speeddaten bent om plezier te hebben, nieuwe mensen te ontmoeten en een aangename chit-chat hebt; al het andere zal daaruit voortkomen.

Begin De Korte Date Altijd Met Een Lach

Vergeet niet dat de non-verbale communicatie misschien nog een grotere rol speelt bij het kiezen van de volgende mogelijke datum dan de verbale. Soms maakt het niet zoveel uit hoe gek onderwerp je zult bespreken, maar het is belangrijk om te beginnen met een glimlach. Het zal de ander op zijn gemak voelen en je helpen het ijs te breken.

Voor sommigen komt het gesprek met volkomen vreemden van nature en een praatje is hun dagelijks brood. Als u echter niet tot deze groep behoort, kunt u het beste enkele vragen voorbereiden om mee te beginnen.

De Vaker Voorkomende Vragen Tijdens Het Speeddaten

Veel gestelde vragen bij speeddaten gaan altijd over hobby’s en een carrière, maar het is goed om origineel te zijn, de ander aan het lachen te maken, hem / haar te laten intrigeren.

Vermijd vragen die ja / nee-antwoorden genereren; die zullen niet veel van een gesprek veroorzaken. Denk aan waar u zelf in bent geïnteresseerd en wat u in anderen interesseert. U wilt waarschijnlijk iets over de persoonlijkheid onthullen; geweldige soorten vragen zijn die die beginnen met “wat zou je doen als …”.

Hoe Kun Je Het Best Reageren Op Die Leuke Date?

Reageer nadat je date reageert, iets om hem / haar te erkennen, vertel over het gesprek, geef je eigen mening en deel je eigen ervaringen over gegeven onderwerp. Mensen zijn meestal geïnteresseerd in wat ze te zeggen hebben, dus probeer zo goed mogelijk bij te dragen aan het gegeven onderwerp.

Een Ander Gespreksonderwerp

Als je zin hebt om over te stappen naar een ander onderwerp, doe dat dan terloops en natuurlijk. Wees voorzichtig met het fotograferen van vragen zoals een verhoor zonder je eigen verloving of de andere extreme overdreven over jezelf praten en niet genoeg interesse tonen in de andere persoon. Het belangrijkste van speeddating-evenementen is om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. Immers, het verwerven van de kleine praatvaardigheid, oefenen met flirten en praten met andere seksen kan op elk moment van pas komen. Begin dus snel met speeddaten.